От 7-и  до 11 февруари ще се проведе фестивала на

...
От 7-и  до 11 февруари ще се проведе фестивала на
Коментари Харесай

Започва 73-ият Сан Ремо

От 7-и  до 11 февруари ще се организира фестивала на италианската ария „ Санремо “. На това 73-ото издание за златната статуетка с лъв – знак на едноименният град, ще се надпреварват 28 реализатори.

Наравно с известните двайсет и двама артисти, измежду които Елоди, Ана Окса, Джорджа, Ултимо, Марко Менгони и други, вземат участие първите шест от състезанието Sanremo giovani – фестивалът на младите, с победител Джанмария.

Новите им фестивални песни и кавър дуетите им на шлагери ще се правят оценка от профилирани журита и телевизионните фенове.

Специални посетители ще са Масимо Раниери, Албано, групите Black Eyed Peas, Måneskin – победител на Sanremo 2021-а.

Depeche Mode ще показват новия си албум.

Артистичен шеф на „ Санремо “ е още веднъж диджея Амадеус с помощник-конферансие Джани Моранди. Ще им партнират инфлуенсърката Киара Ферани, телевизионната журналистка Франческа Фаняни, най-силната волейболистка на Италия Паола Егону и актрисата Киара Франчини.

От управлението на публичната телевизия РАИ, която посредством своя първи канал ще излъчва непосредствено събитието всяка вечер от 20,30 часа локално време, оповестиха, че няма да има видеозапис с изявление на президента на Украйна Володимир Зеленски, а негов текст по време на последната вечер на фестивала ще прочете артистичният му шеф Амадеус.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР